Tegn til at kigge efter, når du vælger en Tarot Reader

Ting er kommet langt siden min ungdom, da målinger blev ofte udført af mystiske gamle kvinder i afsondrede kabiner maskeret af beaded gardiner. Spådom i alle former og Tarot-kort læser især har tiltrukket sin kvote af tvivlsomme læsere. Men hvordan kan du fortælle?

Mange læsere engagere sig i deres arbejde med et ægte ønske om at hjælpe kunder med at sortere ud livet problemer og tilbyde indsigten til at hjælpe dem med at gøre. Nogle er i det udelukkende for at tjene penge og jeg tror, at til en vis grad dette har gjort offentligheden skeptisk. Der er behov for at være forsigtig.

Med så mange medier nu reklame aflæsninger af forskellig slags, hvordan kan du fortælle hvor du er tilbøjelige til at få gode oplysninger, og hvad er tilbøjelige til at være et rip off? Tja, for én ting, bør du se ud for personlig kontakt. Enkelte læsere, der har oprettet deres egne websteder er som regel mere pålidelig. Hvis et websted har eksisteret i nogen tid, hvis læseren er erfarne og er villig til at besvare enhver forespørgsel, skal du muligvis, derefter er tegn artig.

Naturligvis ønsker du at være glad for at dine kreditkortoplysninger er sikre. Internet sites hvor sikre betalingssystemer bruges er en god satsning. PayPal og KAGI er eksempler på godt etableret udbetalingskontorer. En god hjemmeside er tilbøjelige til at bruge disse typer af sikre systemer, til at beskytte sine klienter. Det betaler sig at være mere forsigtig med websteder som bruger ikke disse typer af systemer, og som tager dine kortoplysninger, selv. En bona fide websted vil også skitsere klart, hvilken type læser du får for dine penge og hvor meget at læsning er.

Områder, hvor der er behov for forsigtighed er tjenester, hjemmeside eller avis hvor der ikke er nogen klart identificerbar person beskæftiger sig med aflæsninger. Hvis det er organiseret af en næsten anonym “selskab”, hvad er du få? Hvis der er ingen interaktion med en virkelig person, være forsigtige. De oplysninger, du modtager er ægte eller noget udskrives fra en lang liste af “options” af en computer? Hvis du bliver bedt om at sende dit mobiltelefonnummer til at modtage din læsning i måde, være meget forsigtig. Hvor meget er afgifterne? Er dette en “one-off” læsning eller vil du blive sendt regelmæssige behandlinger og hvor meget bliver de? Hvis du vil tale med en psykisk på telefonen, hvor meget er den pr. minut afgifter? Hvor meget vil de tilføje op til hvis man taler for en time, hvilket ikke er ualmindeligt? Ofte er disse typer af operationer drevet af mennesker, der underviser deres læsere til at holde klienter taler så de vil bruge flere og flere penge. Etiske behandlinger indebærer en enkeltstående betaling for et godt beskrevet service.

For at undgå problemer er det bedst at vælge en læsning type fra et websted, der tilbyder en vifte af muligheder. Hvis du vil have detaljerede oplysninger om dit liv i det kommende år, ville så du se på en læsning, der er ganske betydelig og som du ville betale mere. Enklere spørgsmål som, “vil jeg finde en kæreste” kan dækkes i mindre layout.

Problemet er at du bør vælge en læsning og kende omkostningerne på forhånd. Nogle gange tror klienter, hvis de betaler mere de vil høre mere. Dette er en anden misforståelse om karakteren af divination og det kan fremmes af læsere, hvis fokus er på at tjene flere penge. Der er normalt en grænse for hvor meget kan ses om et problem, når som helst ved en læser. Så vælger du en passende læsning, det bør omfatte spørgsmålet du kigger på passende vis og der bør ikke være nødvendigt at have flere behandlinger på dette emne. Det kan være uproduktivt at stille de samme spørgsmål igen og igen.

Forudsat du huske disse punkter, så internettet tilbyder en bred vifte af læsere fra forskellige traditioner, der er i stand til at hjælpe dig i din søgen efter at forstå dit liv bedre. Det er hvad en læsning bør være. Det bør ikke være en læbe skælvende øjeblik af rådgivning om din “skæbne”, men en egentlig undersøgelse muligheder omkring dig på tidspunktet. Alt dette kan i betragtning, dine aflæsninger være frugtbar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.