Tag på en spontan ferie!

Er du også træt af kulden i Danmark, eller har du bare brug for lidt ro på øverste etage ligesom, så mange andre danskere i denne travle tid. Mange danskere bruger for meget tid på arbejdet, for lidt tid på at slappe af og tømme hovedet. Derfor kan en ferie være en god ide at vælge, men hvor skal man dog tage hen når det er spontant. Jeg vil komme med en guide til hvad du skal huske, før du tager på rejsen, hvordan du får råd til det og hvad du skal have med.

Husk at melde ferie hos din arbejdsgiver.

I mange tilfælde kan det være svært at tage på en spontan ferie, da mange arbejdsgivere gerne vil have at man melder ferie, flere måneder før man reelt tager afsted. Dog kan man spare afspadseringstimer op, disse kan bruges relativt hurtigt og du får endda løn for at være på ferie! Det er dog stadig gældende at du skal melde til din arbejdsgiver, at du vil bruge din afspadsering på de dage du er væk, men hvis det er i hverdagen du arbejder, skal du huske på at det kun er 5 dage, ikke 7 da weekenden ikke tæller med.

Hvor skal du tage hen

Det kan være svært at vælge, især når det er noget der skal gå hurtigt, men der findes mange hjemmesider som kan hjælpe dig til at finde ud af, hvor du gerne vil hen på ferie. Om du er til sol og strand, ski og kulde. Der findes vanvittigt mange forskellige valgmuligheder, vil du gerne have en luksusferie eller vil du bare gerne på et lille hotel og slappe af, mulighederne er store. Alt afhænger af hvad du har lyst til, ferien er jo billig fordi det er en afbudsrejse, der kan du ofte komme på ferie for helt ned til det halve, af hvad den ferie normalt ville koste.

Har jeg nu råd til det

Trænger du virkelig meget til at komme ned til syden og slappe af, men du ved ikke om du har pengene på kontoen til at kunne gøre det. Du skal huske på at når det er afbudsrejser kan de forsvinde relativt hurtigt, men det er også meget billige ferier. Hvis du meget gerne vil afsted, så kan din redning være et kviklån, når du optager et kviklån hos Hurtig Udbetaling, har du pengene på din konto inden for 2 timer, uanset om det er weekend eller hverdag. Så kan du også nå at få bestilt din ferie samme dag, uden du skal være bange for at nogle andre har snuppet den.

Hvad skal du huske at have med

En god ide er at finde en liste på nettet over ting, der er vigtige at tage med på ferie. Dog kender de fleste jo de basale ting man skal tage med, som tøj, trøje, medicin hvis man er på det, solcreme er også vigtigt, fordi mange forhandlere i udlandet kræver en meget høj pris for solcreme, men det er jo nødvendigt så man ikke bliver solbrændt.