Numeriske Data Entry tjenester

Numerisk indtastning af Data services er helt planlagt at hjælpe virksomheder til store eller små organisationer. Data entry dommerfuldmægtige vil være at indtaste data i Microsoft Word og Microsoft Excel i absolut perioder.

Numerisk indtastning af Data service gør det muligt for globale organisationer til at producere høj lydstyrke dokumenter hurtigt og effektivt. Mens vi har en masse data at indtaste er det bydende nødvendigt at være ekspert til at gøre det hurtigt. Ved hjælp af oplysninger fra de tidligere afsnit. Vores Data Entry numeriske teste omgang dit talent til at angive et interval af numeriske data ved hjælp af ti-key pad. Data omfatter CPR-numre, kreditkort kontonumre, telefonnumre og andre numre, der anvendes i indtastning af data. Testen består af grupper af data, og din score er baseret på din gennemsnitlige tasteanslag pr. time bruges til for korrekthed. Denne test er designet til data entry arbejdstagere eller kontorelever.

Nogle organisationer kan lide Telecom billing, medicinsk fakturering, undersøgelse resultater formularer baseret indtastning af data hvad nogensinde sine krav. Data Entry Outsourcing udretter disse effektivt gennem en perfekt kombination af avancerede teknologier og gennemprøvede processer. Vores oversize erfaring gør os til hurtigt at oprette og producere projekter, som kræver stilfuld redigering eller formatering. Vi brug bekræfte, omkostningseffektive metoder og tilgange, der producerer ensartede og præcise resultater.

Når vi vedtager en masse numre af data business proces outsourcing som en brugbar måde at skære omkostninger under tjenester, koncentrere sig om indvendige kompetencer og gå med en fast til et foranderligt pris.

Med kravet om organisationen arbejde så tæt sammen med hjælp af modne driftspolitikker, der sikrer data privacy og tjenester kontinuiteten. Outsourcing numeriske dataindtastning opgaven nødvendige til dine forretningsbehov til os giver dig mulighed for at fokusere på ekstra kernen forretningsaktiviteter. Særlige træk ved vores numerisk indtastning af Data service er holder høj nøjagtighed, høj datasikkerhed, manuel valideringsprocedurer, state-of art teknologi, fleksibilitet, dublet check identifikation

Med en fremragende team af erfarne data entry eksperter, har Data Entry Outsourcing med succes hjulpet et stort antal klienter i deres numeriske dataindtastning projekter. Tillader Data Entry Outsourcing til at administrere dine numerisk indtastning af Data opgaver giver dig fremragende fleksibilitet og magt til at reagere på oprindelige og eksisterende forretningsmuligheder.

Den mest direkte metode til indsamling af data er brugen af elementet ‘input’. En effektiv funktion af dette element er, at du kan angive en formatmaske med attributten ‘format’. Inputmasken giver dig mulighed at fortælle browseren de tegn, der accepteres til indtastning i feltet input. For eksempel feltet kan være formateret til at acceptere et defineret antal tegn eller kan være begrænset til at tro kun alpha eller numeriske tegn.

Ved at kombinere bevist indsatsformer og fejl-proof kvalitetskontrolsystemer med avanceret teknologi, leverer vi fremragende service til din numerisk indtastning af Data behov. Hvis du nødt til at indtaste listen over numre, et regneark eller et andet program, læse dem ind i dig computere mikrofon og registrere dem. Derefter afspille optagelsen tilbage som du skriver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.