Langtidsplejeforsikring for virksomheder: Skattefordele

LTC-politikker i de tidlige dage tilbød generøse fordele og livstidsdækning. Ydelserne voksede med en sammensætning på fem procent. Forsikringsselskaberne undervurderede omkostningerne ved skader og undervurderede investeringsafkastet. Dette førte til, at de blev anstrengte og måtte øge deres præmier for eksisterende kunder. Mange forsikringsselskaber stoppede med at sælge traditionel langtidsplejeforsikring. I dag er kun få virksomheder stadig i drift. Traditionelle LTC-politikker er nu dyrere og giver færre fordele.
Priser

Forsikring for langtidspleje er ofte meget dyr. En individuel politik for en 55-årig mand ville koste $ 1700 om året, mens en gennemsnitlig amerikaner ville bruge $ 140.000 ud af lommen. Omkostningerne ved forsikring er dog ikke uoverkommelige. Et par kunne spare hundredvis af penge om året ved at samle deres forsikringsdækning. Omkostningerne ved dækning er lavere, hvis parret er gift, da forsikringsselskabet kun opkræver to præmier.
Der er grænser

Langtidsplejeforsikring har visse skattefordele. Hvis din justerede bruttoindkomst overstiger 7,5%, kan de præmier, du betaler, være fradragsberettigede. IRS justerer disse grænser med jævne mellemrum for at sikre, at det beløb, du betaler, er fradragsberettiget. Størrelsen af fradragsberettigede præmier afhænger dog af din alder, og hvilken type politik det er. Skatteydere over 55 år kan fratrække $ 1,690 i præmier for 2021. Hele beløbet kan fratrækkes af personer over 65 år.
Der er grænser for, hvad du kan gøre med dine penge.

Det er vigtigt at kende grænserne for ydelser ved langtidsplejeforsikring. Nogle policer dækker ikke alle udgifter, og andre kan have begrænsninger eller undtagelser, der gør dem upassende. Selvom nogle forsikringer dækker alle udgifter, er det ikke altid muligt at betale for langtidsplejeomkostninger. Langtidsplejeforsikring bør omfatte inflationsbeskyttelse. Dette vil beskytte forsikringstageren mod inflation.
Skattefordele

Langtidsplejeforsikring har betydelige skattefordele. De betalte præmier er fradragsberettigede, og indkomsten fra politikken er ikke skattepligtig. Denne fordel er også tilgængelig i nogle stater. Hver stat har en anden tilgang til langtidsplejeforsikring. Find ud af, hvordan din stat behandler denne type forsikring. Denne artikel vil forklare skattefordelene for langtidsplejeforsikring til virksomheder. Fortsæt med at læse for mere information.
Køb en police

Selvom det kan virke oplagt at vælge en langtidsforsikring, der dækker hjemmeplejen ud fra forventede omkostninger, er der nogle ting, du bør overveje. Dækningsniveauet er en vigtig overvejelse. Selvom de fleste politikker leveres med en fast præmie, er det vigtigt at overveje, om din politik giver dig frihed til at vælge den type pleje, du har brug for. Visse tjenester er dækket af nogle politikker, mens andre ikke gør det. En præmie er den bedste løsning, men den er måske ikke tilstrækkelig til store finansielle forpligtelser. En politik med fast rente dækker ikke dine behov i dette tilfælde.