Ignorere på din egen Peril – artikel indsendelse fejl

Den vigtigste opgave i en verden af markedsføring med artikler er at skabe relationer med redaktører. Dette er ikke til at sige, at du skal invitere dem til middag eller endda kalde dem på regelmæssig basis. Du skal være høflig, pålidelig og indsende kvalitet artikler. Hvis det er muligt, engagere editoren i samtale via e-mail og lad dem vide for at spørge dig for yderligere artikler, når de har behov for. Ikke være en af disse forfattere at drive redaktører skøre. Hvis du gør, er redaktører tilbøjelige til at sørge for dine artikler ender i mappen “Slet”. Følg de nedenstående fremgangsmåder og redaktører vil sandsynligvis sætte dig på toppen af deres “favorit forfattere” fil:

* Vær høflig og professionel sprogbrug, når man nærmer sig redaktører. Behandle redaktion den måde, du forventer at blive behandlet.

* Ved hjælp af korrekt stavning, grammatik og tegnsætning er afgørende. Erfarne redaktører vil smide med ud en artikel med endnu en af disse fejl.

* Format artikler korrekt i en teksteditor. Brug aldrig en traditionel tekstbehandlingsprogram, når du skriver dine artikler eller din format vil være forvansket.

* Undgå kedelige titler og kedelig tekst. Fortælle en historie, tilføje en twist og have sjovt mens du skriver. Redaktionen elsker modtager noget nyt og spændende.

* Skriv kun om ting du vide. Du er ikke en ekspert på alt.

* Send kun din egen originale dokumenter. Ikke kopiere fra en anden.

* Læs retningslinjer og se arkiverede artikler til skal du følge alle regler.

* Forelægge på-topic artikler kun. I dag jeg spildt tid at slippe af med artikler om dykning, sygepleje og sparsommelig leve. Mine retningslinjer klart jeg kun acceptere artikler om artiklen indlæg!

* Udfylde formularer helt og omfatte kontaktoplysninger med e-mails.

* Dygtige artiklen forfattere indsende aldrig artikler, der er tyndt forklædt salgsbreve eller reklame.

* Nogle redaktører vil sende dig en e-mail, når de bruger din artikel og nogle ikke gør. Aldrig, aldrig, aldrig bombardere en editor og spørge når og hvis din artikel vil blive offentliggjort.

* Fjern redaktører fra din liste hurtigt når du bliver spurgt. Hvis du fortsætter med at sende når fortalte ikke at så er du i strid med spam love.

* Send kun en eller to genstande om ugen til din liste. Jeg kender forfattere, der indsender snesevis af artikler om ugen til deres liste. Dette er irriterende og kan ses som “spamming” selv hvis du følger alle regler.

Husk, at redaktionen er travle mennesker ligesom dig og mig. Ikke spilde deres tid, være professionelle og lad dem vide, at du sætter pris på muligheden for at arbejde med dem. Dyrke omhyggeligt dit forhold med redaktører og din artikel indsendelse indsats vil blomstre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.