Den ulykkelige epidemi: Seksuelt misbrug i den autistiske verden

Et af de mest perverse problemer i en autistiske persons liv er truslen om seksuelt misbrug. Dette kan komme i form af voldtægt eller simpelthen være i et voldeligt forhold. Fordi autistiske mennesker tilbringer meget af deres liv føler sig anderledes og udenfor, de ofte nyde seksuelle oplevelser af en grund: det sætter derefter på vilkår svarende til andre. Det er meget nemt at blive en kontrollerende del af et forhold. Det mest vigtige ting at huske er at autistiske mennesker oplever seksualitet i meget af den samme måde, som andre gør, uanset hvor højt fungerer de kan være. Forældre bør lære deres børn om seksualitet fra en tidlig alder for at forhindre seksuelt misbrug.

De mest værdifulde befale, at alle kan lære i forhold til seksualitet er “Nej” Underviser dette at selv børn kan være meget nyttig. I denne henseende, behandle din autistiske barn som ikke anderledes end du ønsker et andet barn lære ham eller hende delene af kroppen fra en ung alder og være meget klar, som barnet modnes, om hvad der sker i puberteten og hvilke former for adfærd er hensigtsmæssig og upassende. Sørg for at dit barn forstår forskellene mellem gode detaljer og bad rører. Dette kan være meget svært for autistiske børn, der er følsomme for berøring i almindelighed. Det kan være nyttigt at etiketten “zoner” på kroppen hvor ingen må røre uden tilladelse.

Sørg også for, at som dit autistiske barn vokser til en voksen, han eller hun forstår hvad voldtægt er, og hvad man skal gøre, hvis dette sker. Så mange autistiske børn er hands-on elever, kan det være bedst at rollespil nogle potentielt farlige situationer. Hvis dit barn kommunikerer ikke-verbalt, lære ham eller hende klare tegn til at vise en person til at stoppe, hvad de gør. Autister kan ofte ikke forstå at andre har deres egne tanker og følelser-de tror at alle tænker og føler, hvad de gør. På grund af dette, er mange chokeret over at finde at “dårlig” folk i verden vil drage fordel af seksuelle situationer. Du skal muligvis forklare en autistiske individuelle hvad slags kjole og adfærd er relevant i det offentlige så at han eller hun ikke ubevidst tiltrækker seksuel opmærksomhed.

Dit barn skal lære at respektere hans eller hendes krop og forstå, at andre skal respektere det så godt. Dette er kun muligt, hvis forældre og pædagoger lære autistiske børn om deres organer fra en ung alder. Ved at lære hvordan man kan stoppe seksuelt misbrug, kan du beskytte dig børn, autistiske eller ej, fra rovdyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.