Bitter Melon som diabetesbehandling

Bitter melon eller Momordica Charantia er en grøntsag, der vokser i de tropiske områder som øst Afrika, Asien, Syd Afrika og Caribien. Denne grøntsag er rig på jern, beta-caroten, calcium, kalium, fosfor og andre kostfibre. I mange lande, er det også brugt som urtemedicin på grund af dets egenskaber, der hjælpe med at forbedre insulinproduktion. Kliniske undersøgelser viser, at bitter melon øger produktionen af beta celler i bugspytkirtlen, som fører til forbedring i insulinproduktion af kroppen. Det er også menes at være gavnligt for leveren og kan fungere som en anti-tumor agent. På grund af dens sundhedsmæssige fordele bruges bitter melon af mange som en alternativ behandling for diabetes.

Diabetes er en sygdom, der er karakteriseret ved tilstedeværelsen af høje niveauer af blodsukker og ved sekretion af overskydende glukose i urinen. Denne lidelse udvikler på grund af relativt lave niveauer af insulin, hvilket fører til uregelmæssig kulhydrat, protein og fedt metabolisme. Diabetiske personer føler dig sulten og tørstig det meste af tiden. Desuden, bliver disse mennesker nemt træt fysisk og mentalt. De kan også lider af forstoppelse, overdreven kløe omkring kønsdelene, og generel svaghed. Andre dele af kroppen, der er berørt af diabetes er hjertet, nyrer, øjne, blodkar og nerver. Ud over disse sundhedsmæssige effekter er diabetes en af de største årsager til erektil dysfunktion (ED) eller impotens blandt mænd.

Diabetes medfører impotens, fordi det ændrer organ systemer såsom kredsløbssygdomme, nerve, og det endokrine system. Organer i disse systemer alle fungerer i harmoni til lad blod strømmen til penis så erektion kan finde sted. Højere niveauer af glucose forårsaget af diabetes skader blodkar og nerver. Komplikationer i staten i blodkarrene kan hæmme blodtilførslen til penis, hæmmer erektion. Derudover viser en række medicinske undersøgelser, at diabetisk personer er mere tilbøjelige til at have lavt testosteronniveau. Testosteron er et hormon, der er ansvarlig øget libido, energi og andre reproduktive sundhedsproblemer. Mænd med type 1 diabetes er mere tilbøjelige til at blive magtesløse, når de når 40 år.

Mange sundhedseksperter anbefaler brugen af alternativ medicin som bedre meloner for diabetisk forvaltning. Mange undersøgelser viser, at bitter melon er i stand til at reducere blodsukker i kroppen. Charantin, polypeptid P og oleonolic syre glcosides er nogle af ingredienserne i bitter melon, der er væsentlige i diabetesbehandling. Charantin består af blandinger af naturlige steroider, som er vist at reducere blodsukker i kroppen. Polypeptid Pedersen, indeholder alkaloider, der også kan fremme sund blodsukker. Oleanolic syre glykosider, på den anden side kan forhindre opbevaring af sukker fra tarmene. Forbedringer i disse område fører til forbedret insulin niveauer i kroppen

Diabetes kan behandles med alternativ medicin og justeringer i livsstil. Mange sundhed eksperter rådgivning diabetiske personer til at omfatte bitter melon i deres kost for at reducere deres indtag af anti-diabetisk medicin. Dette alternativ healing metode, bør dog ikke betragtes som en stand-alone behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.